elektrische-motorboten

ELEKTRISCHE SLOEP – AMPERABOATS

Hieronder vind u alle elektrische sloeps die wij in ons assortiment hebben.

Wat bedoelen we met elektrische sloep?

Een sloep in het algemeen is in Nederland een zeer gewilde soort boot. Het is een kleine open boot die vaak wordt gebruikt om enkel met familie en/of vrienden te genieten van het mooie weer. Ze worden veel gebruikt in grachten, meertjes en kanalen. Echter is de elektrische sloep nog iets minder bekend, maar worden de elektrische modellen ook steeds populairder.

Sommige nieuwe dingen lijken zo vertrouwd. Zo is het ook met elektrische sloepen. Een elektrische sloep van Amperaboats is een elektrische motorboot die zich laat bedienen als een brandstofmotorboot maar alle voordelen heeft van elektrisch varen. Omdat de elektrische motorboten van Amperaboats vanaf de tekentafel ontworpen zijn als elektrische motorboten zijn de boten efficiënt en hebben ze een grote actieradius.

Wat kan Amperaboats betekenen?

De reden dat u op deze pagina bent uitgekomen is waarschijnlijk omdat u op zoek bent naar zo’n mooie stille, duurzame en mooie elektrische sloep. Nu focussen wij ons bij Amperaboats volledig op het groener maken van de watersport. En daarom Hebben wij een aantal eigen modellen ontworpen om uit te kiezen. Daarnaast kunnen we ook helpen jouw huidige boot ombouwen naar een boot met elektrische aandrijving.

Verder is het goed om te weten dat wij een aantal sloepen hebben ontworpen, maar dat de sloep op maat gemaakt kunnen worden. Zo kunt u zelf kiezen wat voor elektromotor er in moet komen te liggen, wat voor kleur de boot moet hebben en of u misschien nog speciale wensen heeft.

Onze elektrische boot modellen

We hebben een 4-tal boten ontworpen om uit te kiezen. Nu kunnen deze helemaal op maat op uw wensen worden afgestemd, maar hebben we ook een aantal op voorraad en kun je dus gelijk kiezen. Hieronder vind u onze modellen.

Onze voorraad

Door op de knop hieronder de klikken vind u de modellen die we voorradig hebben.

Waarom kiezen voor een elektrische sloep?

De energietransitie gaat snel. Waren we enkele jaren gelden nog niet zo bezig met zonnepanelen, isolatie en ons elektrisch voortbewegen zo anders is het nu. Het wagenpark op de Nederlandse wegen veranderd razendsnel van fossiele brandstof aangedreven auto’s naar elektrisch aangedreven auto’s. Ook de watersport zal volgen want elektrisch varen is niet alleen schoon, stil en onderhoudsvrij maar op de lange termijn ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee.

De reden om voor een sloep te gaan bij de keuze uit boten is vaak omdat dit de betaalbaardere optie is. Nu zijn de elektrische sloepen wel wat duurder geprijsd, maar zal het zich op termijn terugbetalen. Je zult geen fossiele brandstof meer nodig hebben en daarnaast zijn de elektrische modellen ook een stuk minder onderhoudsintensief.