elektromotor-boot

ELEKTROMOTOREN – AMPERABOATS

Wij helpen u graag naar de juiste elektromotor voor uw boot.

Wat bedoelen we met elektromotoren voor boten?

Elke boot heeft een aandrijving nodig. Bij een zeilboot is het de wind en bij een roeiboot bent u hetzelf. Beide heel mileubewust maar …. staat er geen wind of heeft u geen zin om te roeien dan is een motor wel erg handig. De benzine/dieselmotor kennen we allemaal maar een boot is ook elektrisch aan te drijven. Amperaboats is 2020 gestart en specialiseert zich in elektrische aandrijvingen voor boten.

Wat kan Amperaboats betekenen?

Elektrische bootmotoren zijn zowel leverbaar als inboordmotor als buitenboordmotor. Beide type motoren leveren op onze nieuwe boten maar we kunnen deze motoren ook leveren voor je bestaande boot. Zo kan je huidige boot ook elektrisch worden.

Soorten Elektromotoren voor boten

Er zijn twee soorten elektromotoren voor een bood waar je uit kunt kiezen. Namelijk de buitenboordmotoren en de inboard motoren. Hieronder zullen we de verschillende soorten elektromotoren kort bespreken zodat je een beeld hebt van de verschillen.

Buitenboordmotoren

Binnenboordmotoren

Amperaboats levert een ruim gamma aan elektrische buitenboordmotoren. Startend vanaf 2 kw tot 20 kw en zijn zowel geschikt voor nieuwe als voor ombouw van bestaande boten.

Amperaboats levert een ruim gamma aan elektrische binnenboordmotoren. Startend vanaf 5 kw tot 100 kw en zijn zowel geschikt voor nieuwe als voor ombouw van bestaande boten.

Waarom een elektromotor?

Wat is er lekkerder dan kabbelend water, het zonnetje op je gezicht en de wind door je haren. Zalig toch. Wel jammer van het motorgeluid en ook jammer van de uitlaatgassen. Hoe fijn is het dat je boot ook elektrisch kan worden. Amperaboats heeft de oplossingen voor je.