elektrische-motorboten

ELEKTRISCHE MOTORBOTEN – AMPERABOATS

Hieronder vind u alle elektrische motorboten die wij in ons assortiment hebben.

Wat bedoelen we met elektrische motorboten?

Sommige nieuwe dingen lijken zo vertrouwd. Zo is het ook met elektrische motorboten. Een elektrische motorboot van Amperaboats is een motorboot die zich laat bedienen als een brandstofmotorboot maar alle voordelen heeft van elektrisch varen. Omdat de elektrische motorboten van Amperaboats vanaf de tekentafel ontworpen zijn als elektrische motorboten zijn de boten efficiënt en hebben ze een grote actieradius.

Wat kan Amperaboats betekenen?

De reden dat u op deze pagina bent uitgekomen is waarschijnlijk omdat u op zoek bent naar zo’n mooie stille, duurzame en mooie elektrische motorboot. Nu focussen wij ons bij Amperaboats volledig op het groener maken van de watersport. En daarom Hebben wij een aantal eigen modellen ontworpen om uit te kiezen. Daarnaast kunnen we ook helpen jouw huidige boot ombouwen naar een boot met elektrische aandrijving.

Verder is het goed om te weten dat wij een aantal boten hebben ontworpen, maar dat de boten op maat gemaakt kunnen worden. Zo kunt u zelf kiezen wat voor elektromotor er in moet komen te liggen, wat voor kleur de boot moet hebben en of u misschien nog speciale wensen heeft.

Onze elektrische boot modellen

We hebben een 4-tal boten ontworpen om uit te kiezen. Nu kunnen deze helemaal op maat op uw wensen worden afgestemd, maar hebben we ook een aantal, waaronder sloepen, op voorraad en kun je dus gelijk kiezen. Hieronder vind u onze modellen.

Waarom kiezen voor een elektrische motorboot?

De energietransitie gaat snel. Waren we enkele jaren gelden nog niet zo bezig met zonnepanelen, isolatie en ons elektrisch voortbewegen zo anders is het nu. Het wagenpark op de Nederlandse wegen veranderd razendsnel van fossiele brandstof aangedreven auto’s naar elektrisch aangedreven auto’s. Ook de watersport zal volgen want elektrisch varen is niet alleen schoon, stil en onderhoudsvrij maar op de lange termijn ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee.

Zoals u ziet is de technologie ondertussen zo ver dat een elektrische motor niet hoeft af te doen tegen een brandstofmotor. Vraag dus een offerte aan door op de knop hieronder te klikken en ga uw duurzame vaaravontuur aan.