OVER ONS

Wij bouwen boten die van begin af aan ontworpen zijn als elektrische boten

Onze missie

Wij maken watersport groener.

Onze visie

Het voor iedereen toegankelijk maken van elektrisch varen. Dit alles zonder verlies van comfort en plezier die bij watersport horen.

Onze filosofie

Het ontwerpen, bouwen en verkopen van elektrisch aangedreven boten alsmede het ombouwen van benzine/diesel aangedreven boten naar elektrisch aangedreven boten. Dit alles met behoud van comfort en vaarplezier.

Waarom Ampera boats?

Onze boten zijn van het begin af aan ontworpen als elektrische boten. Het zijn geen bestaande boten waar de verbrandingsmotor is vervangen door een elektrische aandrijving.  Dit maakt een Amperaboat tot een elektrische boot die zich onderscheidt van de concurrentie.

Onze boten onderscheiden zich in:

  • Design
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Kwaliteit
  • Mileuvriendelijkheid

 

Tevens zijn onze boten:

  • Custom Made
  • Leverbaar in Retro Look
  • Lokaal geproduceerd

Wie zijn wij?

Peter Weijermans

Het is altijd fijn om van je hobby je werk te mogen maken. Al van kinds af aan was ik op het water te vinden. Eerst met opblaasbootjes, daarna bootjes met een buitenboardmotor en weer later lonkte de snelle boten.

Wetende dat we maar 1 wereld hebben waar we heel zuinig op moeten zijn, groeide de overtuiging dat ook de watersport milieuvriendelijker zal moeten worden. Na mijn eerste ervaringen met elektrische auto’s en boten ben ik om. Dit is de toekomst!

Veendijk 17 1231 PC Loosdrecht

06-53220297

Robin Jansen

Watersport is mijn tweede natuur. Als kind ben ik met mijn ouders de hele wereld overgezeild en heb ik jaren op een boot geleefd. Toen ik uiteindelijk vaste grond onder mijn voeten kreeg, was ik nog altijd niet klaar met het water. Al snel had ik mijn eigen zeilboot, zo ben ik begonnen op de randmeren en zachtjes aan doorgegroeid naar het IJsselmeer en het Wad.

Met Ampera boats is het voor mij mogelijk om ook onder werktijd met watersport bezig te zijn. Voor mij de ideale combinatie.

Veendijk 17 1231 PC Loosdrecht

06-14460481