Nieuws

Doe maar stoer

Een kleur kiezen voor een boot is best wel lastig. Meestal zijn kleurstalen kleine vierkantjes en op zo’n klein vierkantje ziet een kleur er meestal anders uit dan op een boot. Daarbij komt dat je een kleur meestal binnen uitkiest en dat is een heel verschil met buiten.

Toen ik een aantal mensen de kleur van de laatste boot liet zien zag ik aan de gezichten dat ze de keuze niet helemaal begrepen. RAL7034, geelgrijs noemen ze deze kleur. Ik heb er veelvuldig naar gekeken maar persoonlijk zie ik geen geel en geen grijs, maar wel groen.

Ik heb gisteren de romp opgehaald bij de polyesterbouwer en de eigenaar vond deze kleur de mooiste van allemaal. Gaaf dat stoere groen. Stoer afwerken met tranenplaat en stoere elementen en dan is het helemaal mijn smaak. Ik denk dat hij gelijk heeft. Deze gaan we stoer afbouwen.

Grappig detail, de mensen die zo hun bedenkingen hadden bij deze kleur waren allemaal verrast toen ze de boot te zien kregen. Dit hadden we niet verwacht na het zien van het kleine vierkantje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.