Nieuws

Baby blauw past bij jou

Toen ik de kleur doorgaf bij onze leverancier van het polyester kreeg ik de opmerking “jij bent wel van de kleurtjes”. En volgens mij klopt dat ook wel.

Jarenlang heb ik de kleur van mijn auto’s en boten met een zekere veiligheid gekozen. Doe maar grijs of zwart voor de auto en wit of blauw voor de boot. Dat is makkelijk met inruilen. Gevolg was dat ik altijd met een voertuig onderweg was die wel aan mijn eisen voldeed maar in een kleur die niet altijd mijn eerste keuze was.

Op vakantie in de Zuid Europa of in de Verenigde Staten zag ik altijd dezelfde auto’s in minder voor de hand liggende kleuren. Een rode, een witte, een licht blauwe of een mint groene. Nu kan het door de omgeving komen maar ik werd altijd erg blij van deze kleuren. Vandaar dat we bij Amperaboats de eerste serie boten in moderne frisse kleuren hebben uitgevoerd. Zo ook de romp van deze Amperaboat 610 in het babyblauw. Een erg mooi kleurtje, zeker in combinatie met mahoniehout en mooie zachte tinten voor het interieur.

Dus, is deze Amperaboat in het baby blauw iets voor jou?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.