Nieuws

Erg leuk….. voor even dan.

Ok, we zijn ervan overtuigd dat een elektrische aandrijving binnen nu en een paar jaar de standaard wordt in de watersport maar hoe lekker is het om even te genieten van het geluid van een dikke V8 benzine motor. Erg leuk om flink gas te geven, het uitlaatgebrul aan te horen en even lekker over de Loosdrechtse plassen te varen.

Erg leuk …… maar niet te lang. Want ook al waren we vroeger echte petrolheads zijn we de voordelen van het elektrisch varen wel gaan waarderen. Want alles wat de brandstofmotor ook kan doet de elektrische aandrijving ook maar dan schoon en belangrijker nog, stiller. Hoe mooi het uitlaatgeluid ook is na een minuut of 10 begon het ons toch wel te vermoeien. We stapten om en om in de Amperaboat na een kwartiertje varen in de speedboot en om eerlijk te zijn was dat best lekker rustig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.