Nieuws

🎵Vandaag is rood….🎵

De kleur van de eerste AmperaBoat die naar zijn nieuwe eigenaar gaat!

In de bouw van onze elektrische sloepen gaat tijd zitten, veel tijd. Er zit veel tijd in het ontwerp en de juiste kleurstelling maar verreweg de meeste uren gaan zitten in de afwerking en het aansluiten en testen van de techniek. Schuren, vijlen, zagen, slijpen, schaven en lakken, uren lang en dat doen we graag! Want het maakt iedere boot uniek en het wordt echt heel mooi, al zeg ik het zelf.

Het maakt ook dat iedere boot net even anders is. Na zoveel uren herkennen wij de boten met onze ogen dicht. Net dat ene hoekje of die hele mooie nerf in het hout dat zo gaaf overloopt in de volgende plaat mahonie. Natuurlijk zijn wij blij dat we een eigenaar voor de boot gevonden hebben, maar ergens geeft het wel een dubbel gevoel.

Wij wensen de nieuwe eigenaren heel erg veel plezier en vele stille en zonnige mijlen in de rode Amperaboat 610 en we komen graag een keer kijken hoe de elektrische sloep er in Amsterdam bij ligt!

One Comment
  1. En na bijna een jaar nog steeds heel blij met onze boot. Tochten door de stad, over de Amstel en het IJ. Met vrienden of met z’n tweeën. Geen moment van spijt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.